Op zaterdag 2 december 2023 nodigt Deurne iedereen uit om de winterse charme te ervaren tijdens ‘Deurne Wintert’, een betoverend evenement in Park Groot Schijn. Deze dag belooft een onvergetelijk spektakel van licht, vuur, en magie, geschikt voor alle leeftijden.

Jaarlijks terugkerend spektakel

‘Deurne Wintert’ is een gratis winterhappening die elk jaar een andere buurt van Deurne opzoekt. Dit jaar is de beurt aan Park Groot Schijn, vlakbij de MS Hoeve. Het district belooft een gevarieerd programma, met als kernwoorden warmte, spektakel en verbondenheid.

Programma voor iedereen

Vanaf 14 uur kunnen kinderen en families genieten van een reeks gratis activiteiten, waaronder workshops en voorstellingen. Zodra de avond valt, vanaf 18 uur, worden bezoekers van alle leeftijden verwelkomd om de magische en feeërieke voorstellingen bij te wonen. Het programma omvat vuur- en circusacts, muzikale optredens, en een scala aan randanimatie, allemaal in een sfeer van winterse gezelligheid.

Een vurige en gezellige avond

De bezoekers kunnen zich opwarmen met drankjes aan de toog en genieten van diverse lekkernijen bij de foodtrucks. Het evenement staat garant voor een avond vol vermaak en verrassingen, perfect voor liefhebbers van spektakel en gezelligheid.

Beleef de winterse magie

Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid. ‘Deurne Wintert’ is meer dan een evenement; het is een viering van en voor  de inwoners van district Deurne en de magie van de winter.

Voor meer informatie en details over het programma kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website: www.deurnewintert.be.