Deurne staat op zondag 11 februari 2024 in het teken van liefde en sport met de 12e editie van de Rivierenhof Valentijnrun. De loop biedt deelnemers de kans om de liefde te vieren in de prachtige, winterse omgeving van het Rivierenhof.

Een Romantische Uitdaging
De Valentijnrun, meer een recreatieve loop dan een wedstrijd, nodigt deelnemers uit om samen 5 of 10 kilometer te joggen. De loop start gezamenlijk, maar de finish wordt individueel behaald. Het is een leuke gelegenheid om samen met een geliefde te lopen, nieuwe mensen te ontmoeten, of zelfs de liefde van je leven te vinden tijdens deze sportieve uitdaging.

Creativiteit en prijsuitreiking

Doe eens gek en trek een kostuum aan geïnspireerd door Cupido, hartjes of andere liefdesthema’s. De meest creatieve outfits worden beloond met een leuke prijs.

Na de finish: feest en vermaak

Na het oversteken van de eindstreep wachten de deelnemers een versterkende opkikker en veel hartverwarmende ambiance. Het evenement belooft een gezellige en uitgelaten sfeer.

Inschrijvingsinformatie

Inschrijven voor de Rivierenhof Valentijnrun kan vooraf voor slechts 3 euro via het online inschrijvingsformulier tot 8 februari. Inschrijvingen op de dag zelf kosten 5 euro. Alle belangrijke informatie is te vinden op www.antwerpathletics.be