deurne leeft baronleroystraat traktatie bestuur tjerk sekeris
30.03.2022

Sinds augustus 2021 lag de Baron Leroystraat open. Na 7 maanden was het vorige week dan eindelijk zover… de werken zijn rond.

Alles begon goed in augustus, toen Aquafin de werken aanvatte. De riolering was dringend aan vervanging toe, alsook de huisaanlsuitingen. Met deze werken kregen de bewoners een nieuwe, gescheiden riolering. De straat werd opgebroken, waarna de nieuwe buizen aangelegd werden.

En toen begon de miserie…

Het district Deurne maakte van de gelegenheid gebruik om de straat te vergroenen, de geschilderde parkeervakken voor de school te vervangen door een parkeerstrook in kasseien en de rijbaan te laten asfalteren.

De inwoners van de Baron Leroystraat hebben veel langer dan voorzien geen normaal gebruik kunnen maken van hun straat. Tijdens de werkzaamheden werd vastgesteld dat er niet alleen problemen waren met de hoofdriolering maar ook met de huisaansluitingen. Die onderdelen kwamen uit het buitenland en lieten door corona op zich wachten. En dan werd de aannemer ook nog geconfronteerd met ziekte door corona.

legt Tjerk Sekeris (N-VA), districtsburgemeester van Deurne uit.

District Deurne trakteert!

Om alle inwoners en schoolkinderen te bedanken voor hun engelengeduld trakteert het district Deurne op een drankje. In ruil voor de buurtbrief die de inwoners eerder deze maand ontvingen kunnen ze komende vrijdag 1 april tussen 16 en 18 uur genieten van een traktatie aan de schoolingang van Het Barroneke. (Baron Leroystraat 34)

Meer info

Wijkoverleg Deurne
03 338 45 76
Wijkoverleg.deurne@antwerpen.be