deurne leeft trampolinepark jeugddienst deurne activiteiten krokus
22.02.2022

In Deurne kunnen kinderen zich niet vervelen tijdens de krokus- en paasvakantie. Het district organiseert een heleboel activiteiten om je oogappel een deugddoende vakantie te bezorgen.

De krokusvakantie begint op maandag 28 februari en loopt tot en met vrijdag 4 maart. De jeugddienst bokste voor kinderen van 4 tot 13 jaar een ongelooflijk programma in elkaar. Op maandag gaan de kinderen op uitstap naar o.a. een trampolinepark, Bobbejaanland of op avontuur in de Ardennen. Tijdens de krokusvakantie genieten ze van verschillende creatieve en sportieve workshops.

In de paasvakantie zijn er ook workshops en is er de vijfdaagse talentenweek ‘KleineKunstKracht’ waar kinderen worden ondergedompeld in de wereld van dans, regie, atelier, decor, muziek, taal en kunst.

Je vervelen tijdens deze vakantie periode is onmogelijk! Het enthousiaste team van onze jeugddienst heeft weer zijn uiterste best gedaan om een super leuk programma uit te werken.

Zowel voor de kleuters als tieners staan er creatieve & sportieve activiteiten en uitstapjes op het programma. Het aftellen kan nu echt starten….!

Aldus een enthousiaste schepen voor Jeugd Elke Brydenbach (N-VA)

Het volledige programma en inschrijven: www.antwerpen.be/Akaartjeugd of tel. 03 22 11 333 (verschillende prijzen). Let op: je schrijft je kind telkens in voor een week. Er is geen voor- of na-opvang.

Meer info

Jeugddienst Deurne, tel. 03 338 45 18 of jeugddienst.deurne@antwerpen.be