deurne leeft dascottelei wolf invest carrefour

Met de opening van Uptown Avenue aan de Van Den Hautelei in Deurne Zuid brengt het ontwikkelingsbedrijf WOLF Group 69 huurwoningen op de markt.

Op de voormalige Belgacom-site op de Dascottelei opende WOLF Group de deuren van Uptown Avenue. Het Belgacom-gebouw maakte plaats voor 69 huurappartementen. Het gaat om appartementen met één, twee of drie slaapkamers, grote ramen en het nodige wooncomfort, die gericht zijn op zowel jonge koppels of gezinnen als op alleenstaanden en oudere bewoners die op zoek zijn naar een huurwoning.

De nieuwbouwresidenties werden gebouwd volgens de strengste normen (BEN20) waardoor ze zo goed als energieneutraal zijn.

zeggen ondernemers Frank Reekmans en Marnik Verdonck.

Het is een keuze van WOLF Group om de appartementen in eigendom te houden en te verhuren. Daarvoor richtte de groep het Family Backed Real Estate (FBRE) op. Een fonds dat zich toespitst op de ondersteuning van grotere ontwikkelingen in de Benelux en investeert in grote vastgoedprojecten. In Uptown Avenue gaan de prijzen vanaf 730 euro voor een 1-slaapkamer tot 1024 euro voor een 3-slaapkamer appartement (vaste kosten is 65 euro per maand). De appartementen zijn bijna energieneutraal en, niet onbelangrijk, voorzien van zonnepanelen.

Op de gelijkvloerse verdieping heeft Carrefour zijn intrek genomen met een nieuwe vestiging. Parkeren kan in de ondergrondse parking. De eerste twee uur is gratis.