deurne leeft politie antwerpen diefstal brommer

In Deurne-Noord werd afgelopen zondagmiddag een actie georganiseerd door het wijkteam, gericht tegen verschillende vormen van overlast. Tijdens de actie werd een jongeman opgemerkt die verdacht gedrag vertoonde. Hij bleek geseind te staan voor verhoor en werd meegenomen naar het politiekantoor.

Tevens werd er in de Bosschaert de Bouwellei een bromfiets opgemerkt die meerdere verkeersovertredingen beging. Toen de politie de bromfiets wilde controleren, vluchtte de passagier meteen weg. De bestuurder werd ter plaatse staande gehouden. Bij controle bleek de bromfiets gestolen te zijn. Het chassisnummer was afgevijld, de bromfiets werd gestart met een schroevendraaier en de nummerplaat bleek eveneens gestolen te zijn.

De nummerplaat en de bromfiets werden aan de respectievelijke eigenaars terugbezorgd. De bestuurder werd gearresteerd voor verhoor.

Naast de bromfietszaak werden tijdens de actie ook zes sluikstorters op heterdaad betrapt en beboet. Twee personen die ostentatief op de grond spuwden voor de neus van de politie kregen eveneens een GAS-boete.

Bron: Lokale Politie Antwerpen