deurne leeft turnhoutsebaan wegwerkzaamheden asfalterteing derde keer na uitstel
18.08.2022

Na de zoveelste keer de herstellingswerken uit te stellen ontstond er zelfs een ludieke actie om de erbarmelijke staat van het wegdek aan te klagen…volgens het district Deurne komt er nu schot in de zaak.

De asfaltverharding op een deel van de Turnhoutsebaan is al langer aan vernieuwing toe. Door slechte weersomstandigheden werden de werken uitgesteld naar de zomervakantie. Tussen maandag 22 augustus en zaterdag 27 augustus 2022 voert De Lijn er werken uit.

Aldus de website van het district Deurne.

Asfalteringswerken 22 t.e.m. 27 augustus

Kruispunt Turnhoutsebaan en Frank Craeybeckxlaan.

Tussen 20 en 6 uur onderbroken voor doorgaand verkeer. De aannemer voorziet een omleiding.

Turnhoutsebaan tussen Lakborslei en Frank Craeybeckxlaan

Onderbroken voor doorgaand verkeer (uitgezonderd tram): zijstraten zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, maar wel bereikbaar te voet en met de fiets. Woningen in de werkzone en in de zijstraten zijn te voet en met de fiets bereikbaar. Dienstencentrum Rozenboom blijft bereikbaar via Hallershofstraat (paaltjes tijdelijk verwijderd) en via Eyendijkstraat.

De aannemer voorziet een omleiding voor auto’s. De tram blijft steeds rijden. Fietsers en voetgangers hebben tijdens de werken steeds doorgang.

De timing is volgens de aannemer ook dit keer opnieuw onder voorbehoud en kan steeds wijzigen door onvoorziene gebeurtenissen en weersomstandigheden.

Vragen of signalisatieproblemen?

Contacteer aannemer Verbruggen via tel. 03 227 29 83

Bron: District Deurne