deurne leeft sporten in het rivierenhof dennis gybels

Velen van ons hebben een stilzittend leven… We staan op en schuiven onze benen onder tafel om te ontbijten,  stappen de auto in en zetten ons achter het stuur, volgen les of werken heel de dag aan een bureau, gaan naar huis met de auto, ’s avond schuiven we onze voeten onder tafel voor het avondeten om nadien in de zetel te ploffen voor ons favoriete televisieprogramma te kijken en niet veel later ons bed in te duiken.

Algemeen kunnen we stellen dat we veel te weinig bewegen en veel te veel zitten.

Aan dat gebrek aan beweging wil Deurnenaar Dennis Gybels graag iets aan doen! Iedere vrijdag om 19u00 en zondag om 10u00 heeft hij een uitdagende en leuke manier van bewegen gecreëerd. Er wordt gewerkt aan mobiliteit, uithouding, core en stabiliteit, kracht en lenigheid.

Deze workout gaat door in de groene long van Deurne, het Rivierenhof en duurt een uurtje. Er wordt een kwartier op voorhand afgesproken op de parking ingang Rivierenhof op de Ruggeveldlaan.

Het Rivierenhof, de groene parel, de long en de achtertuin van vele mensen biedt veel bewegingsmogelijkheden zoals fietsen, lopen, wandelen, spelen en nog veel meer.

Vertelt Dennis.

Ik ben een sportleraar en in bij beroep ben ik een personal/functional trainer. Eveneens geef ik al, ja toch wel, een decennia groepslessen gaande van bootcamps tot core en stability, bokslessen, indoor cycling,…

Recent geef ik aan een kleine hechte en toegewijde groep outdoor lessen in het Rivierenhof. Hopelijk kan ik via Deurne Leeft nog meer Deurnenaars warm maken om mee te komen sporten.

Sluit hij af.

Prijs voor deze openluchtbelevenis is 10 euro per les. Reserveren is verplicht.

Voor extra informatie en voor inschrijvingen kan je terecht bij Dennis Gybels op het nummer: 0485 110 333 of per e-mail: dennis.gybels@hotmail.com