deurne leeft my food bisschoppenhoflaan
03.08.2020

Deurne krijgt er een nieuwe supermarkt bij: MyFood. Maar het wordt niet de zoveelste Aldi of Colruyt. Het wordt iets helemaal anders. Het concept van de nieuwe winkel is gebaseerd op de soeks in Marokko.

Hassan El Fekri is de kersverse shopmanager. Hij legt graag uit wat de supermarkt zal worden:

MyFood is een halalsupermarkt waar iedereen terecht kan, ongeacht budget, afkomst of overtuiging. De winkel is opgevat als een authentieke Marokkaanse markt met een moderne kant, waar klanten persoonlijk worden bediend. We bieden merken die je op de Belgische markt niet meteen vindt maar evengoed bekende A-merken.

Er komen in de winkel een bakkerij, slagerij en noten- en olijfafdeling, naast onderhoudsproducten, keukenmateriaal tot zelfs speelgoed.

EL Fekri vertelt enthousiast verder:

Het wordt een plaats waar mensen, smaken, geuren en kleuren samenkomen. Waar je met de glimlach wordt bediend. En waar iedereen boodschappen kan doen en thuis kan komen. Authentiek, maar ook eigentijds.

In de winkel wordt eveneens een horecagedeelte ondergebracht met een buitenterras. El Fekri knikt:

Uniek aan het concept is de totaalbeleving. De warme sfeer, de mogelijkheid om iets te eten of te drinken, de bakkerij en slagerij met persoonlijke bediening, de open keuken voor kookworkshops … MyFood is zo ontworpen dat iedereen er zich welkom voelt en dat iedereen bij ons vindt wat hij of zij zoekt.

De winkel gaat op 8 augustus open, op de Bisschoppenhoflaan waar voorheen een Carrefour was. Wegens de huidige coronacrisis werkt de winkel met tijdslots waarvoor je kunt reserveren. Maar je mag ook gewoon aanschuiven. Er is een goodiebag voor de eerste duizend klanten.

MyFood: Bisschoppenhoflaan 459, Deurne. www.myfood.global