deurne-leeft-romantische-speurtocht-winkeliersvereniging-deurne-centrum
28.01.2024

Deurne staat deze Valentijnsperiode in het teken van liefde en samenzijn met een creatieve speurtocht georganiseerd door de Winkeliersvereniging Deurne Centrum. Van 1 tot 14 februari kunnen inwoners opzoek naar de liefde een unieke date organiseren waarbij ze eveneens prijzen kunnen winnen.

Volgens voorzitter Alain Hoeckx van de winkeliersvereniging is dit evenement een uitgelezen kans om zowel de liefde als de lokale handel te vieren:

Met deze speurtocht willen we een unieke date-mogelijkheid bieden aan de Deurnenaars en tegelijkertijd onze prachtige lokale winkels in de kijker zetten.

Deelnemers aan de speurtocht kunnen in 16 deelnemende handelszaken posters vinden met daarop letters die samen een romantische zin vormen. Door deze zin te ontcijferen en in te voeren op de website van de winkeliersvereniging, maken de deelnemers kans op een pakket vol waardebonnen van diverse winkels uit het centrum.

De actie wordt nog extra in de verf gezet met de speciale valentijnsverlichting die op 1 februari wordt opgehangen in de Gallifortlei.

Deze verlichting verwelkomt iedereen – letterlijk – hartelijk in het centrum van Deurne en zet de perfecte sfeer voor onze Valentijnsactie.

voegt Hoeckx eraan toe.

Voor meer informatie en deelname aan de speurtocht, bezoek www.deurnecentrum.be/valentijnsactie