deurne leeft magnolia wandeling rivierenhof
11.03.2022

Het Rivierenhof in Deurne startte in 2005 met de uitbouw van zijn collectie Magnolia’s. En die collectie is intussen uitgegroeid tot 140 Magnolia’s in 125 variëteiten.

Met de lente in het vooruitzicht is al die bloemenpracht binnenkort terug in volle bloei te bewonderen. De natuurgidsen van het park verwelkomen dan ook graag iedereen die er mee van wil genieten tijdens één van de Magnoliawandelingen.

Ze geven ook een woordje uitleg over de geschiedenis, het gebruik, de verzorging en de bijzondere kenmerken.

Geïnteresseerd om mee te gaan?

De gids verwacht je op zondag 27 maart 2022 (datum onder voorbehoud van bloei) om 10u in het Rivierenhof aan de ingang van Parking Oost, Ruggeveldlaan in 2100 Deurne. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelnemen aan deze wandeling is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Inschrijven kan vanaf maandag 14 maart via www.provincieantwerpen.be > kalender Rivierenhof.

Opgelet: de begeleide Magnoliawandeling kan in functie van de bloei worden uitgesteld. Ben je ingeschreven? Dan krijg je een bericht via email of telefoon. Lukt het je niet om deel te nemen op een nieuwe datum, geef dan je tickets online terug (restitutie).