deurne leeft magazine digitaal seizoensbrochure
20.05.2022

Deurnenaren zullen binnenkort afscheid moeten nemen van de gekende driemaandelijkse papieren brochure. In het najaar zal een digitale nieuwsbrief de seizoensbrochure vervangen.

Het bestuur wil met die beslissing ook meteen het district wat meer vergroenen. “Voor de eerste 500 inschrijvingen op de nieuwsbrief, plant Deurne vijf bomen en voor elke extra 500 inschrijvingen komt daar nog een boom bij”, klinkt het.

Volgens het district Deurne stond er de voorbije jaren in de papieren communicatie steeds vaker achterhaalde informatie.

Deurne heeft een voortrekkersrol op vlak van communicatie. Het district bundelt al meer dan 13 jaar informatie in de driemaandelijkse seizoensbrochure en andere districten volgden ons voorbeeld. Deze pioniersrol willen we behouden en we breiden de focus op digitale communicatie verder uit.

Naast onze actieve rol op sociale mediakanalen en actuele info op www.deurne.be, lanceren we in oktober de maandelijkse nieuwsbrief. Op die manier krijgen de Deurnenaren actuele en relevante informatie in hun mailbox.”

zegt districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA).

Wat met zij die (nog) niet digitaal mee zijn?

Bewoners die geen toegang hebben tot het internet, geen computer hebben of digitaal niet mee zijn, kunnen opleidingen volgen. Ze mogen ook gratis gebruik maken van de webpunten in bib Couwelaar en ’t Pleintje.  (link)

Inschrijven kan via www.deurne.be. Daar komen ook het aantal inschrijvingen en plantmomenten op terecht.

Uitgebreidere informatie op de website van het district Deurne.