deurne leeft benny de zingende ober rusthuizen bruggemans
28.05.2020

Eindelijk komt er licht aan het eind van de duistere Corona lockdowntunnel en zijn de versoepelingen een feit. Nieuwe woorden zoals Coronabubbel steken de kop op, maar vooral ook de behoefte om met vrienden of familie ‘en petit comité’ weer eens iets te vieren.

Veilig vieren en toch een onvergetelijke gebeurtenis.

Hoe pak je het aan, veilig vieren, maar wél een onvergetelijk event? Deurne Leeft bekeek de mogelijkheden en ontdekte Benny, de zingende ober. Wie Benny in huis haalt geniet van een soort all-in-one-pakket. Want, zoals ‘De Zingende Ober’ het zelf omschrijft, “Ze bestaan, mannen die twee dingen tegelijk kunnen”.

De zingende ober doet exact wat zijn naam doet vermoeden: hij serveert snel en galant je bubbels en andere drankjes terwijl hij live zingt. Dat betekent dat je zelf meer tijd hebt om te genieten – want Benny serveert – en dat je meteen ook live entertainment in huis haalt. Kwestie van die gelukshormonen even een boost te geven zonder dat je een heel animatieteam in je Coronabubbel moet toelaten. Fijn én verantwoord feesten dus!

De Zingende Ober komt ook gratis langs, enkel tijdens de Coronaperiode uiteraard!

Dat Benny niet alleen een goede stem maar ook een groot hart heeft laat hij zien door gratis WZC en rusthuizen te bezoeken in deze Coronatijden. Hij roept onze lezers dan ook op om – naast het plannen van hun eigen feest – ook even na te denken over residenties met een binnentuin waar hij de bewoners op een veilige manier op een gratis concertje kan trakteren.

Professionele entertainer, dj

Wij zijn inmiddels overtuigd, Benny is de ideale oplossing voor wie behoefte heeft aan een feestje met net dat ietsje extra. De Zingende Ober is origineel, flexibel inzetbaar en ober en zanger in één. Nu nog een muziekgenre kiezen, en je feest kan beginnen.

Benny Bruggeman, De Zingende Ober – reservaties 04 72 50 55 79